Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Разяснение на групите.
Пет Фев 09, 2018 1:12 pm by scream.

» Запазване на лик!
Чет Фев 08, 2018 5:50 pm by scream.

» Заети и запазени ликове.
Чет Фев 08, 2018 5:33 pm by scream.

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 7, на Сря Фев 21, 2018 7:51 am

Разяснение на групите.

Go down

Разяснение на групите.

Писане by scream. on Пет Фев 09, 2018 1:12 pmHevan's royals:Осем – число символизиращо сила и пълен контрол – осем били синовете на Господ в началото, преди един от тях да падне.
Архангелите са висши ангели, на гръцки представката ärch означава „управлявам“ , те са тези, които следят за баланса в света между хората и всички останали същества. Всеки от ангелите притежава област, в която има специални умения, а най-големия син – Михаил получава владението на Рая след падането на Луцифер. Нито един от тях няма право да се меси в живота на хората, да се влюбва, да създава потомство , но всичко се променя с Михаил като управител на Рая и прекрачването на тези граници от самия него. Баланса в Ийст Хевън е нарушен и това принуждава Архангелите да посетят градчето , а изглежда и, че ще поостанат.
Fly with us:

Ангелите играят ролята на пратеници от Господ, а тяхната роля е толкова разнообразна, колкото и задачите им. На гръцки думата "ангел" означава "посланик", "вестител". Има различни версии, за това как изглеждат ангелите в истинската им форма, но истината е, че на външен вид те по нищо не се различават от хората. Малко известен факт е, че Ангелите са сътворени от огън. Ангел притежава дарби като - способност да бъде невидим, способност да лети, ясновидство, способност да унищожава цели градове.
Join the hunt:Ловците на сенки или познати също и под името Нефилими, са плод на връзката между Ангел, част от Легиона на Наблюдателите и човешка дъщеря. Някъде в далечното минало Архангел Гавраил получава мисията , заедно със своя легион, да слезе на Земята и да проследи развитието или упадъка на човешката раса. Ангелите живеят спокойно, сливайки се в обществото години наред, привикват с хората и се привързват към природата им, всички, без самият Гавраил, който не крие отдалечеността си от човешкия род. Наблюдателите до толкова привикват с мунданите, че скоро стават точно като тях, податливи на човешките грехове и съблазни. Женят се за човешки дъщери, които им раждат деца - Нефилими. Действията им обаче не остават ненаказани - те биват изпратени в изгнание в Ада, искайки едно последно нещо от предводителя си - да спаси жените и децата им. Въпреки даденото обещание Гавраил не успява да спаси жените, но се заклева да пази децата им. Така бива създадено първото поколение Ловци на сенки. Поради факта, че не са желани от повечето същества и не притежават всички способности , които и Ангелите - Гавраил създава таен знаков език с Руни, които изрисувани на кожата на Нефилим с помощта на "стили" му дават определени качества като засилен слух, способност да се лекуват и прочие. Ловците не са известни на много от създанията, защото Гавраил се грижи за тяхната безопасност, но те самите решават че не могат да стоят безучастни , започвайки да преследват демони, а понякога и други същества, когато сметнат, че са прекрачили моралните им закони. Ловците отговарят пред Гавраил за действията си, наясно са, че могат да получават заповеди и от Михаил, често работят и за благото на останалите Архангели – винаги, когато помощта им бъде поискана.

Какво е парабатай?
Парабатайте делят свещена връзка, която ги заклева да живеят, да се бият и да умрат един за друг. Това е и допълнителна мярка за защита, която налага Гавраил още с откриването на ловците и създаването на първите Институти. Парабатайте имат дълбока душевна връзка, могат да бъдат проследени един от друг, усещат болката на другия независимо къде се намира той, имат уникални бойни умения заедно, защото движенията и рефлексите им се напасват автоматично. Ловците намират своите парабатай в различен етап от живота си, но всеки от тях има предопределен такъв и ако той умре - ловците не могат да се обвържат с друг, те преживяват смъртта му изключително трудно и винаги усещат празнина, сякаш липсва голяма част от самите тях. Парабатаите не могат да бъдат любовници - това е строго забранено поради естеството на отношенията им. Всички готови Ловци са вече обвързани с парабатай и можете да откриете тази информация в профилите им.

Have faith:
В началото, създавайки света Господ създал баланса- между нощта и деня, между сушата и водата и между доброто и злото. Земята винаги се е стремила към постигането на баланс, това е първичния инстинкт заложен в самия свят още от неговото раждане. Ин и Ян – представляват съвършенство, неутрализират се, но са си необходими, за да продължи живота на Земята. Ето защо след създаването на Греховете, виждайки разрухата, която причиняват, Михаил създава Добродетелите. Всеки от тях представлява чиста светлина в най-първичната й форма, дори човешкия облик, който приемат не е толкова силен, че да прикрие енергията, която носят , те са единствените същества с недокоснато от мрака сърце. Всеки от Добродетелите в близост до своя Грях, чиято противоположност е, е способен да го неутрализира, да отнеме силите му и влиянието му над околните, защото в края на всеки тунел чака пламък светлина.Hell's royals: Седемте върховни демона. Подчинени на Даниел Аверил, всеки със собствена задача.И тогава настъпи падението на един от върховните Ангели, но най-близките му нямаха желание да служат на тази сила. Те го последваха. Когато това се случи падението, беше на точно седем върховни ангела, който се превърнаха в Принцове. Познаваме ги като седемте принца на Ада, но те са просто седемте най-близки същества до Краля. Техните сили са неописуеми, но най-голямата им слабост е, че не могат да се противопоставят на Даниел. Всеки знае как изглежда един демон, но тяхната реална форма излъчва величественост, защото преди те са били ангели! Ако искате да знаете нещо за тях е, че те не са демони, а Паднали Ангели!
Make me sin:Има седем смъртни гряха - Гняв (познат и като ярост), Алчност (скъперничество), Гордост (суета), Лакомия (чревоугодничество, Леност (Мързел), Завист и Похот. Името на всеки един от тях олицетворява причината, поради която са били създадени, а именно да сеят разруха и анархия по земята. Има малко източници, които споменават и за наличието на осми грях - Отчаяние. Ще добавим и него за да има по-голяма възможност за развитие на героите и още един свободен персонаж от тази раса. Нашите грехове ще бъдат свързани със върховните демони.
Come down with me! :Демоните присъстват в много митологии под различни имена и вид, но все пак имат нещо общо по между си - те са деца на Ада. Не е нужно родителите ти да са демони, за да си такъв, има и други начини, като продаване на душата. Всички знаем историята на Луцифер, онзи който се отрича от Небесното царство и след падението, в което го последват много други ангели, става известен с прозвището Сатана, Дявол.. Той е създателят и бащата на демоните.
Black Crow:Култът, познат под името "Черният гарван". Седем магьосника, болни от алчност, с болни амбиции, желаещи всичко за себе си. Погубват човешки животи, надявайки се след събирането им в култа ще имат надмощие над всички други същества. Целта им е да събудят Спящият Крал, с мисълта, че той ще им даде още по-голяма сила.
A sip of illusion:Винаги е имало и винаги ще има вещици и магове. Те са онези, които са свързани с природата, които могат да почерпят сила от нея, било то чрез ритуал или някоя индивидуална дарба. Има фамилии, при които някоя дарба се предава във всяко следващо поколение.
Вещиците и маговете не са безсмъртни, но за сметка на това рядко боледуват и живеят малко повече от обикновения човек. Всички имат някакъв контрол върху четирите стихии, макар че само при онези с индивидуална дарба в тази насока, има степен на развитие. Използват ритуалите като проводник на силите си, тъй като всеки ритуал е с различна степен на трудност и следователно изисква по-високо или ниско ниво. Ако изпълняват ритуал, в който не са сигурни, че биха могли да удържат силата си, това може да рискува както техния, а в доста случаи и живота на тези, които са в близост до тях.Една вещица или един маг могат да са безсмъртна ако са достатъчно силни и може да извършат ритуал, който да ги запази през времето.
Thieves of dreams:Контрольори на сънища (Съновници).Ако си някъде около тях могат да влязат в съня ти и не само да видят скритите ти желания, които се проектират, докато спиш, но и да променят напълно това което сънуваш. Тази им дарба се проявява за пръв път в детството, около 12-13 годишни, а катализатора обикновено е голям стрес. В първите години им е много трудно, защото, който и да сънува около тях те влизат в главата му, съпреживяват събитията, усещат емоциите на човека. Следователно, когато се събудят на следващата сутрин се чувстват сякаш не са спали. Изисква се голяма воля да овладеят силата си и да не позволяват някой сън да ги "завлече", ако минат покрай някой заспал, а също и да излязат от самия сън. Колкото до "контрола" над сънища има два типа - в единия те трябва да накарат сънуващия да осъзнае, че всичко е само сън, особено, ако е кошмар и следователно, когато сънят е преодолян могат да се събудят и те самите. Другият начин е един от най-трудните, всеки го научава рано или късно, става дума за факта, че те самите могат да те накарат да заспиш, а освен това и да изтъкат нишката на съня, който да сънуваш. След такова нещо обаче се чувстват като пребити, защото изисква много енергия, а колкото по дълъг и изпълнен с подробности е съня, толкова по-зле е положението със Съновника.Съновниците се раждат от обикновени хора, без наследствен ген в семейството, умират като хората и чувстват като всички останали. Единственото, което ги различава е че живеят по-дълго от тях, но границата им е сто и петдесет години, като повечето от тях не изглеждат на повече от тридесет и пет. Благодарение на "дарбата" зрението им започва постепенно да отслабва, докато в крайна сметка не ослепеят напълно.
Other Creatures:*Може да създавате герои от раса, по ваше желание. Единственото условие е да не бъдат Богове (нека се съобразяваме с факта, че Архангелите и Висшите демони са най-могъщите същества). По долу сме изброили примерни раси.
В профилите си можете да добавите повече информация, отнасяща се индивидуално за расата на героя ви.


* Vampires – Не смятам, че вече има някой, който да не знае какво са вампирите. Но благодарение на всички филми, сериали и книги, представата ни за тези същества е многообразна и по този начин се получават някои разминавания и неточности. За това ще дадем едно доста подробно описание на расата, което преплита в себе си много идеи и сюжетни линии.
Като цяло вампирите са същества, които се изхранват с кръв, била тя човешка или животинска. Тези, хранещи се с човешка кръв са по-силни от останалите. Сетивата на вампирите са изключително изострени - слух, обоняние, зрение. Те са по-бързи и по-силни от хората. Имат способността да въздействат на човешките същества, но не и на другите раси ако нямат специално посочена дарба, позволяваща им тази привилегия.В нашият форум ще имаме възможността и малко да разграничим нещата. Хибридите между вампири и хора ще наричаме *ДАМПИРИ. Тази раса преплита най-доброто и от двата свята, тъй като има всички "сили" на вампирите, но и неуязвимостта от страна на хората към слънчевата светлина.И като си заговорихме за уязвимост - вампирите имат такава спрямо билка, наречена върбинка. От нея кожата им се разяжда и изгаря. Човек, който приема върбинка редовно и в малки количества, става "имунизиран" срещу влиянието на вампирите. За уязвимостта към слънцето няма да кажа много, но ще спомена, че тя може да бъде преодоляна ако вампирът притежава специален предмет, омагьосан от вещица или вещер. В повечето случаи тези предмети представляват пръстени, гривни, колиета и тем подобни бижута.Вампирите са безсмъртни. Те не стареят и могат да бъдат убити единствено чрез кол в сърцето или чрез изгаряне. За да разчупим нещата ще вмъкнем и идеята със сребърният кол. Приказките, че вампирите са уязвими към среброто са пълен мит, но ако вампир бъде прободен в сърцето със сребърен кол, тогава той не само ще умре, но чрез конкретен ритуал може да бъде върнат към живота като подчинен на този, който го е върнал. Това е вид връзка, която по принцип може да бъде създадена и ако вампир превърне човешко същество, но това са изключително редки случаи, с които ви молим да се съобразявате.Повечето от тези същества имат и вродена индивидуална дарба, която развиват с времето и разгръщат способностите й.Начинът човек да се превърне в такова същество е ако друг вампир му даде от кръвта си, а след това го убие или остави да умре.

*Ghost - Тези създания са били някога хора, загинали трагично, често жертви на убийства, които имат недовършена работа на този свят. Превръщат се в духове и бродят в измерение между животът и смъртта. Имат следните способности:
* Оставят следи или надписи
* Нападат хора и могат да ги наранят
* Могат да се материализират и дематериализират
* Преминават през стени и други материални предмети
* Могат да издават звуци, но не обикновено говорене, а само накъсни и понякога нечленоразделни звуци.
* Могат да понижават температурата около себе си.
* Предизвикват нарушения в работата на електрически уреди.
* Могат да пресъздават някои от най-големите страхове на жертвите си (ако са си нарочили такива), но в повечето случаи, главно ако преди това духовете са били хора, всичко това е само в главата на потърпевшият, а не се случва наистина.

*Werewolves - Друга легенда от детските ни години е тази за върколаците. Както при вампирите, и при върколаците има доста източници на информация, които са повод за объркване. Според някои те се превръщат във вълци, според други просто изменят чертите на лицето си.В нашият случай върколаците за създания на луната, те са зависими от лунният цикъл и на всяко пълнолуние се превръщат във вълци, не по свое желание. Очите им са златисто кафяви, а в някой случай ледено сини, единствено изключение правят тези на Алфата, които са червени.
Във вълчата си форма тази раса е изключително силна, но няма контрол над действията си и бива подтиквана от една едничка цел - кръв. В човешката си форма те притежават свръх сила, но тя варира според луната. Колкото по - близо е до пълнолуние, толкова по-голяма е силата им. Също като вампирите, върколаците са надарени със свръх бързина, слух, зрение и обоняние и също като тях те за уязвими спрямо билка, наречена "Вълче биле". Тези същества не са безсмъртни, но са трудни за убиване заради качествата, които притежават. Има представители на расата, които ако усвоят достатъчно добре гена, могат да се превръщат във вълци по всяко време и могат да се контролират. Начините да се превърнеш във върколак са два: чрез ухапване и по рождение. За тези, които се раждат с вълчият ген, начинът да го активират е като убият човек.

*Fallen Angels - Паднали ангели. Те притежават същите сили като другите ангели, но са по-слаби и понякога се хранят със спечелени души от сделки със хората, за да се подсилят. Крилата им са отрязани или са в черен цвят и силата им е по-малка, отколкото, когато още не са били отлъчени. Има два вида паднали ангели, които често хората бъркат един с друг. Първият вид е възгорделите се ангели от бунта на Луцифер. Всички знаем историята, как Луцифер се признал за богоравен и оглавил бунт на ангелите срещу Бога, но архангелите ги сразили и хвърлили толкова дълбоко в земята, че в образувалата се дупка горял вечен огън и така се образувал Адът. Повечето паднали ангели, които представлявали горе-долу 1/3 от ангелското войнство, се превърнали в демони. Другият вид паднали ангели са наблюдателите, които били изпратени на земята с цел да наблюдават хората скришом.
[ Ако искате героят ви да е паднал ангел, задължително посочете какъв точно вид - от възгорделите се (бунта на Луцифер) или наблюдателите! ]

*Banshee - Баншитата са предзнаменования за смърт, но също така могат да нараняват.
Според легендата баншито е безплътна душа на някого, който през живота си е бил силно привързан към семейството си, или обратното – мразил ги е енергично. В двата случая викът на баншито бива съответно нежен и примамващ – за любимите, и саркастичен и злобен – за омразните хора. Ефектът обаче остава един и същ – жертвата е поставена под хипноза и започва да халюцинира, като по този начин става съвсем уязвима и баншито спокойно може да се храни с нея докато е още жива.

* Succubus - Повечето от нас знаят сукубите от сериалът "Lost Girl", други пък от поредицата за Джорджина Кинкейд от авторката на бестселъра "Академия за вампири" - Рашел Мийд. За тези, които не са наясно обаче, ето и малко разяснения.
Сукубите са неустоимо красиви демони, които могат да приемат каквато си пожелаят форма, но за кратко време (моля съобразявайте се и не се преобразявайте в някой друг потребител, а в пасивни герои). Те съблазняват и доставят наслада на смъртните мъже и жени, а по време на това, изсмукват жизнената им енергия.
Имайте предвид, че частта енергия, погълната от жертвите зависи от самата жертва. Ако тя е привлекателна, жизнерадостна и щастлива, или пък ако след това ще съжалява заради стореното, то тогава енергията е много повече и е много по-силна. Ако обаче, жертвата не живее пълноценно, възрастна е или е просто човек, отегчен от живота, то количеството на жизненоважната за живота на тези същества енергия, няма да е толкова голямо.
Инкубовете, както вече вероятно сте се досетили, са абсолютно същите същества, само че в мъжки вариант, но при нас попадат в една категория.

* Hybrids - Хибридите са същества, които комбинират в себе си две или повече от другите раси във форума. В повечето случаи те са деца на същества от различни рангове или пък са били дадено същество, което в последствие бива променено в хибрид, като му е добавен ген на друга раса.Те са силни и притежават възможностите на расите, които комбинират в себе си - както положителните, така и отрицателните. В профилите си можете да добавите повече информация, отнасяща се индивидуално за героя и "кръстоската" му.

I'm only human after all:Тук определено няма нужда от разяснения. Човешките същества са смъртни и раними. Те подлежат на манипулация от страна на почти всички видове свръхестествени същества. Но нека не подценяваме тази раса. Тя дава правото на развитие на героя във всякаква насока. Ще имате възможността да се превърнете в каквото същество пожелаете, а и да развиете комплексен герой, който не е просто силен и безсмъртен, следователно ще успеете да пишете интересни РП-та и добри сюжетни линии.

_________________
from the limits of the sky
I said, "Do not fear, see the sun rising?" He looked toward the forest, saw the tides of freedom glitter, he saw wings flutter beyond the high gates.
on the wings of freedom.
avatar
scream.
Admin

Брой мнения : 6
Join date : 06.02.2018

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите